Ska köpa barnskor från Pax

Jag fick just höra att min bror ska bli pappa igen. Han har redan en dotter på snart 2 år, och kommer snart få en till liten gullunge att ta hand om. Barnet är planerat att komma någon gång i januari nästa år. Vad för kön barnet kommer ha är förstås inte känt ännu, och känner jag min bror och hans tjej rätt så spelar det inte så stor roll. Vad som spelar roll är att barnet är friskt och mår bra. Det hade dock varit roligt ifall det blev en grabb. Detta då mina syskonbarn i denna stund består av 3 tjejer och 1 pojk. Det hade därför varit roligt ifall det kom en till grabb.

Hur som helst har jag som farbror i ansvar att hjälpa till med barnets uppfostran där jag kan hjälpa till. Jag har redan börjat spana in vad för slags skor som jag vill att barnet ska gå runt i (när det kan gå). Jag planerar att köpa barnskor från Pax till barnet så snart jag kan. Då vet jag att det får skor som håller länge och som klarar av att gå där barnet trampar. Sen blir det nog ett antal tröjor och byxor till barnet, helst något mjukt och skönt.

Lämna ett svar