Dags att skaffa familjekalender för 2020

Att det snart är årets sista dag är det nog ingen som har undgått att märka. Vad nog många inte tänker på är att det är inte bara årets sista dag som närmar sig, utan också decenniets sista dag. Om några dagar börjar alltså ett helt nytt decennium, hur detta kommer att vara går inte att säga, vad vi vet är att nästa år är det sommar OS i Tokyo, Japan och herrarnas Fotbolls-EM i Europa (inget värdland denna gång). För att hålla koll på dessa och andra event, gör man bäst i ifall man köper en ny familjekalender för 2020.

Med en familjekalender kan man skriva ner alla de viktiga datum som kommer under året. Det som gör en fysisk kalender så mycket bättre än en i telefonen är att med en fysisk kalender så kan resten av familjen se vad som händer idag, imorgon, i veckan eller denna månaden. Har man kalendern enbart i telefonen måste man fråga andra ifall det är tid för tandläkare, kusinens födelsedag eller någon annan tid man måste passa. Det är också något mer tillfredsställande att skriva ner viktiga möten i en familjekalender än i telefonen. Man kan exempelvis använda olika färger, skriva med olika sorters stilar, samt rita glada figurer över dagarna. Det negativa med fysiska kalendrar är att de är svåra att ha med överallt, något som man kan ha ifall man använder kalendern i telefonen. De positiva aspekterna överväger dock det enda negativa.

Är man en familj kan de olika färgerna representera varje familjemedlem, på så sätt kan man enkelt se vem som har vilken bokad tid. Om man vet med sig att andra i familjen är glömska kan man sätta upp kalendern vid ytterdörren, på så sätt kan alla se den innan de beger sig ut.

Så ta tillfället i akt och köp en familjekalender för 2020, innan året redan har börjat. Medan ni köper kalendrar kan ni också passa på att kontakta en resebyrå, som Aki Travel så har ni även resorna till alla event bokade.