Hissnade på väg till polaren

Var hemma hos min vän John i veckan. Han bor på femte våningen och jag tar alltid hissen upp till hans lägenhet. När jag stod i hissen fastnade den på våning 3 och jag fick vänta där i 1 timme. Ringde hisservice direkt när jag fastnade och det var ett par killar på plats efter 30 minuter, men det tog 20-30 minuter innan de fick löst problemet. Detta är väl lite av en mardröm för många antar jag. För egen del var det inte så dramatiskt, då jag inte lider av cellskräck och förväntade mig att problemet skulle lösas.

Var hos polaren ett par timmar och spelade Monopol och samt poker. Hade lite flyt och vann i bägge spelen. När jag skulle hemåt blev det trapporna istället för hissen. Man blir ju ändå lite försiktig direkt efter ett hisstopp. Tur att det finns hisservice man kan ringa vid fel, annars hade man kanske darrat lite på överläppen. Numret till hisservice stod på en skylt i hissen, någon hade tänkt till ifall det skulle ske ett missöde med hissen.

Just nu laddar jag för middag och har en karré i ugnen som ska vara där ett par timmar. När den blir riktigt mör kommer köttbiten avnjutas tillsammans med potatis och sås samt kanske ett glas rött vin. Har aldrig fastnat för trenden med köttfri mat och kommer hålla mig kvar utanför grönsaksmaffians territorier. Grönsaker är tillbehör och inget man äter som middag. Försöker att köpa ekologiskt kött så ofta jag kan och så länge priserna är rimliga i butikerna. Det går mycket diskussioner i bekantskapskretsen kring kött men jag har valt att hålla mig vid sidlinjen och inte ta ställning.

Måste hinna förbi Stadium idag och köpa ett par nya skor. Mina gamla gympadojjor behöver bytas ut efter att blivit helt nedslitna på innebandyplanen.