En SUP-bräda från Jägarliv

Ja, det låter kanske lite konstigt att köpa en paddelbräda från ett företag som heter Jägarliv. Men Jägarliv har inte bara kläder och utrustning för jakt. De har också ett stort sortiment för fiske- och friluftsliv. SUP-brädorna är deras senaste tillskott i webbutiken.

Själv kan jag inget om SUP, men det ser så himla kul ut när man ser någon som är ute på sin SUP-bräda. När jag såg att Jägarliv hade brädor till bra priser så tänkte jag att jag skulle slå till. Om det inte är så kul som det verkar är ju ingen skada skedd och det går säkert att sälja brädan vidare.

Annat kul från Jägarliv

Jag har också hittat andra kul och bra saker hos Jägarliv. Bland annat har jag tänkt köpa en Moskitofree Forever. Det är en liten apparat som man bär runt halsen och som ska hålla alla knott och mygg borta. Jag vet inte om det funkar, men det är väl värt att testa.

Jag ska också passa på att köpa nya hopvikbara sittunderlag. Att ha ett sånt med sig i fickan när man är ute i skogen är jättebra. Då kan man sätta sig nästan var som helst utan att bli blöt och kall om rumpan.

En annan sak jag gärna vill ha är en bra pannlampa. Även detta finns hos Jägarliv. När man är ute i skogen och tältar kan det vara bra med en pannlampa om man måste gå ut under kvällen och natten. Dessutom kan man ha den om man vill ha med sig en bok eller måste laga mat när det mörknat. Tidigare har jag alltid använt en ficklampa, men en pannlampa är så mycket mer praktisk.

Nu ska jag direkt surfa in på Jägarlivs hemsida och beställa en SUP-bräda, en Moskitofree Forever, tre hopvikbara sittunderlag och en riktigt bra pannlampa.