USB-laddare och poddlyssning

Jag brukar ladda upp min telefon på jobbet. Det händer ofta att jag glömmer min USB-laddare hemma innan jag drar till jobbet. Som tur är har vi en extra uppsättning laddare här på jobbet. Det finns en låda i receptionen där du kan koppla in din mobiltelefon och ladda upp den. Mycket praktiskt för en slarver som mig.

Sitter och arbetar kvällstid idag. Samtidigt som jag jobbar lyssnar jag på en podcast av Joe Rogan. Han snackar om konspirationsteorier idag och om sin vän Alex Jones. Alex Jones är känd för sina konspirationsteorier. Tydligen är Alex en av de personer som avslöjade ett hemligt sällskap i USA som kallas för Skulls and Bones. Skulls and Bones är ett hemligt sällskap som utför udda riter och medlemmarna är personer som är högt uppsatta i samhället.

En annan person som diskuteras i podden är Dick Cheney. Dick Cheney tjänade mycket pengar under sin tid som vän och kollega till President Bush. Dick var chef för Halliburton, ett företag som bl.a. sålde vapen och plundrade länder på naturtillgångar när USA gick i krig. Filmen VICE handlar om Dick Cheney och finns att hyra eller streama på nätet.

Om vi går tillbaks till behovet av mobilladdare igen vill jag påminna dig om att det finns lite tricks för att få längre batteritid. Jag brukar stänga av Bluetooth, sänka ljuset i mobilen och släcka ned platstjänster. Blir det kris och batteriet håller på att ta slut brukar jag sätta på flygplansläget. Försöker ha med mig en mobilladdare när jag är ute. Ibland befinner man sig på ställen där det inte går att ladda upp batteriet; du kanske sitter på en äldre bussmodell som saknar nätuttag. När det inte finns möjligheter att ladda telefonen är det kanon om man har med sig en powerbank. En powerbank laddar du upp innan du ska använda den och när din mobil behöver ström kan du ladda mobilen via din powerbank.

Lämna ett svar